Τρόποι Πληρωμής

Για την εξόφληση των αγορών σας διατίθενται οι παρακάτω τρόποι:

1) Μετρητά: Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά, επιλέγοντας παραλαβή από το κατάστημα. Θα χρειαστεί να γνωρίζετε τον αριθμό της παραγγελίας ή το όνομα στο οποίο έχει πραγματοποιηθεί.

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ALPHABANK: Καταθέστε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον παρακάτω λογαριασμό του καταστήματός μας:

Δικαιούχος: JIANG SUMEI

IBAN: GR9801405930593002002026360

Αριθμός Λογαριασμού: 593002002026360

Παρακαλείστε κατά την κατάθεση να συμπεριλάβετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό παραγγελίας. 

*Για καταθέσεις από διαφορετικές τράπεζες, εκτός της ALPHABANK, το κόστος προμήθειας θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα απορρίπτεται.

  • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Μέσω της φόρμας παραγγελίας μας. Οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μέσω: VivaWallet**Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο vivawallet.gr
  • Αντικαταβολή: Σας δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας, άμεσα και εύκολα, κατά την παράδοση της στο χώρο σας, από τη συνεργαζόμενη μεταφορική. Η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία είναι η μόνη εξουσιοδοτημένη για τη μεταφορά των παραγγελιών και το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.50 €, το οποίο επιβαρύνει αποκλειστικά, τον αγοραστή.
Η παραλαβή από το κατάστημά μας γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν επικοινωνίας